Офертите за продукта

 

OneConcept Coolster, охладител на въздуха вентилатор йонизатор 65W 320m³/ч 4л резервоар бял (ACO3-65W Aircooler) (ACO3-65W Aircooler)

Още 1 офертиЗатвори офертите
219,00 лв
до 3 дни
към магазина »
electronic-star.bg
 

OneConcept Coolster, охладител на въздуха вентилатор йонизатор 65W 320m³/ч 4л резервоар бял (ACO3-65W Aircooler) (ACO3-65W Aircooler)

Още 1 офертиЗатвори офертите
219,00 лв
+ 13,50 лв за доставка
до 3 дни
към магазина »
famtastic.bg
Описание
Освежител за горещите летни дни и нощи: oneConcept Coolster 4-в-1 охладителят на въздуха не само доставя свеж въздух, но и го охлажда, овлажнява и отстранява прах и миризми от него. Това не само доставя облекчение на прегрялите, но и помага за облекчение на алергичните носове. Не само мечта за летните нощи, но и бриз отговарящ на нуждите виМощният вентилатор от oneConcept Coolster оперира на 3 различни нива с въздушен поток от до 320 m³ за час. Регулируеми ребра и превключваема осцилация гарантират подобрено разпределение на въздушния поток в стаята - идеален за раздвижване на застоял, неподвижен въздух. В добавка към нормалният режим на опериране, има налични два допълнителни режима: Натуралният режим симулира прилив и отлив на натурален вятър, докато нощният режим постепенно намаля интензитета на вентилатора по време на нощта. Готов за летните празници - благодарение на вграденият охладител на въздухаПревключваеми ят охладител на въздуха гарантира лесно охлаждане на офиса или всекидневната. От своя 4-литров резервоар той изпарява охладен влажен въздух във въздушния поток за часове наред, което не само сваля температурата в стаята по природосъобразен и икономичен начин, но и повишава влажността в стаята за свободно дишане. Ако резервоара има нужда от допълване, просто го извадете и допълнете с лекота. Без допълнителни разходи за електричество, два допълнителни охлаждащи пакета могат да повишат капацитета на охлаждане. Поемете дълбоко въздух - има филтър и йонизатор работещи срещу миризми и прахЧистият въздух се осигурява от вграденият филтър за прах и превключваемият йонизатор, които неуморно отстраняват прах и миризми от въздуха, така че дишанети бива двойно облекчено. Всички функции могат да бъдат избрани удобно чрез сензорен панел на устройството или чрез дистанционното управление. Таймер за изключване може да бъде програмиран в едночасови нараствания за от до 9 часа. Нека лятото настъпи! С oneConcept Coolster 4-в-1 охладителят на въздуха винаги ще имате на разположение охладени стаи. Моля отбележете, че устройството е климатично устройство: охлаждането се постига чрез изпаряване на вода. Налични цветове: бял, черен (10032346)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.